wpthemepostegraund

Про проведення Форуму з запровадження і застосування принципів НАССР

Відповідно до ст. 20 Закону України «Про основні принципи і вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» основну відповідальність за забезпечення безпеки продуктів харчування покладено на їх виробників, а прикінцевими га перехідними положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів» всіх операторів ринку харчових продуктів зобов’язано з 20 вересня 2010 року запровадити на своїх потужностях постійно діючі процедури, засновані на принципах НАССР.

З метою надання роз’яснень та допомоги у запровадженні і застосуванні принципів НАССР за сприяння обласної державної адміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області, Асоціацією з інтеграції НАССР (м. Київ) 18 вересня 2019 року в Запорізькій обласній філармонії заплановано проведення Форуму «BUSINESS FORUM HACCP IN UKRAINE (далі – Форум).

На Форумі будуть розглянуті такі питання, як: нове законодавство щодо продуктів харчування; система НАССР: 7 принципів, 12 кроків: реєстрація потужностей та програми-передумови системи НАССР; застосування методів кольорового кодування в процедурах клінінгу; ефективний контроль шкідників згідно з вимогами НАССР на підприємствах з обігом харчових продуктів: ризик- орієнтований підхід при перевірках тощо.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закрити.